• PolyVision’s a3 CeramicSteel black chalk custom collaborative solution hanging up on the wall near a table with orange chairs and couches.
  • A set of three PolyVision’s a3 CeramicSteel black chalk custom collaborative solutions hanging up near a table with green chairs.

Steelcase Learning + Innovation Center | Munich, Germany

The Munich Learning + Innovation Center is a space designed for employees, dealers, customers and guests from around the world to lead, learn and innovate together. During the design process, Steelcase teamed up with PolyVision to provide writing surfaces to incorporate in a large working studio area. The PolyVision a3 CeramicSteel black chalk custom collaborative solution provides ample space with collaborative writing tools. The system stretches along the length of a large wall, providing separate areas where multiple teams and individuals can can work without being disturbed. In an ongoing effort with Steelcase, PolyVision provided products to outfit over 50 conference rooms and workspaces spanning the LINC’s three-building campus, encouraging teamwork for all employees and guests.

Product Used: a3 CeramicSteel Custom Collaborative Solution in Black Chalk

Completion Date: December 2017

Client: Steelcase

Area: 8.5 m2 | 91.49 ft2 | 6 panels