• Collaborative zone with black a3 CeramicSteel Sans panel on the wall at Bosch Corporate Office in Attiki, Greece
  • Black PolyVision a3 CeramicSteel Sans Panel on the wall
  • Large conference room table with a blue seamless a3 CeramicSteel Sans whiteboard on the wall
  • Collaborative lounge setting with yellow couch and a black a3 CeramicSteel Sans panel arranged for viewing projection
  • Yellow and green casual collaborative space at the Bosch Corporate office in Attiki, Greece with white a3 CeramicSteel Sans panel

Attiki, Greece | 2018

In an effort to update their Attiki, Greece corporate office, Bosch called upon PolyVision and EKA Hellas designers to create unique collaboration and meeting spaces fit to their brand and aesthetic. Equipping the newly refreshed work zones with a3 CeramicSteel Sans in a variety of bold colors, each space was transformed into a collaboration hub, providing ample writing surfaces where people can focus, collaborate, socialize and rejuvenate.

Partner: EKA HELLAS

Completion Date: March 2018

Product Used: a3 CeramicSteel Sans

Client: Bosch

Area: 65 m2 | 4 panels