Stockton University

Stockton University | Galloway, New Jersey

Polyvision teamed up with the Designtex Bespoke Program to create this custom artwork using Perkins Eastman’s design direction. The intention of this project was to create a large focal wall installation art project that acts as a collaborative surface that can be used by the over 8,000 Stockton University students within the classroom building’s lobby.

Partner:

Designtex

Client:

Stockton University

Architect:

Perkins Eastman NYC

Artist:

Designtex Bespoke Program

Print Type:

Digital Printing

Completion Date:

March 2018

Product Used:

a3 CeramicSteel WorkWall

Area:

192 ft2 | 7 panels

Let's Talk

We would love to hear from you! Contact us for sales requests, career information, corporate information, or general questions.